Klustec Onderhoud

Specialist in betononderhoud

 

Coaten.

Balkons, terrassen en galerijen vormen een belangrijk deel van onze woonomgeving. De afwerking en inrichting hiervan dragen dan ook sterk bij aan het woongenot. Met name factoren als kleur en structuurkeuze, evenals antislip en reinigbaarheid zijn mede bepalend voor de keuze van een afwerking. Een kunststof afwerking heeft, naast een esthetische functie, tevens een functionele nl; het afdichten van onderliggende ruimten en het beschermen van de ondergrond.  

Een coatingvloer wordt bijna in alle branches toegepast.

Het aanbrengen van een coating kan meerdere functies bekleden o.a. veiligheid, markering, antislip of hygiëne. 

Vloercoatings zijn 2-componenten coatings op basis van epoxyharsen of polyurethanen. Ze zijn slijtvast en vloeistofdicht. Ook zorgt een coating voor een stofvrije vloer. 

Ook zijn er speciale "antislip" coatings voor natte, gladde gebieden zoals doorgangen, hellingen, loading docks, oversteekplaatsen voor voetgangers. 

De laatste jaren hebben wij coatings aangebracht op garagevloeren, woonkamers, trappenhuizen, magazijnen, parkeergarages, balkons en galerijen.  

Gietvloeren worden ambachtelijk met de hand over de ondervloer uitgegoten. Gietvloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Gietvloeren kunnen uit meerdere producten bestaan. Zo is er de epoxy gietvloer en de polyurethaan gietvloer ook wel PU gietvloeren genoemd. Ondanks de geringe laagdikte voelen gietvloeren niet koud aan en werken ze goed samen met de traditionele vloerverwarming. Een gietvloer is in alle kleuren leverbaar en is opgebouwd uit verschillende lagen.  

Een gietvloer is een geweldige vloer die garant staat voor een lange levensduur, hoge slijtvastheid en eenvoudig is te onderhouden.